Niall Horan: Ne mogu ja kao Harry Styles!

Harry Styles oduvek se vodi kao najpopularniji član One Directiona pa novinari često misle da bi ostali momci iz benda trebalo da ga kopiraju ukoliko žele da budu tako uspešni. Ipak, Niall Horan kaže da on želi da ide sopstvenim putem.

Harry će kasnije ovog meseca imati premijeru svog filma “Dunkirk” ali Niall Horan kaže da to nije za njega jer više voli da se bavi muzikom gde je sam svoj šef umesto da sluša naređenja režisera. “Mislim da ja nemam strpljenja za to”, kaže on za The Sun. “Puno mora da se čeka. Kad je reč o muzici, radite nešto sami i imate osećaj veće kontrole. Ja sam pritom i perfekcionista – mislim da sam sasvim OK sa tim da budem muzičar i držaću se toga.”

Nadamo se da će Niall ipak pronaći vreme da ode na premijeru “Dunkirka” i pogleda film iako naporno radi na svom prvom solo albumu za koji je obećao da će sigurno izaći pre kraja ove godine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Nemam vremena za devojke, već smišljamo kako će izgledati naredna 1D turneja!

5 thoughts on “Niall Horan: Ne mogu ja kao Harry Styles!

  1. Potpuno podrzavam Nialla. Meni je Niall bio oduvjek omiljeni iz 1D, Harry je cool. Ali svakako svako od njih treba imati svoj recept za uspjeh.

  2. Pametno od njega. Volim oba pevača, i jedva čekam da film izađe sa prevodom da ga odgledam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.