Niall Horan o svom albumu: Najsličniji je Harryju Stylesu!

Harry Styles objavio je svoj solo album prošlog petka a sledeći na redu kad je reč o članovima One Directiona može biti Niall Horan koji je konačno progovorio o toj temi gostujući u šou Carsona Dalyja na radio stanici AMP.

Upitan direktno zna li kad mu album izlazi, Niall je poručio, “Krajem jeseni, početkom zime, verovatno. Odlučio sam da prođem kroz sve, da vidim šta će se desiti i da onda obavestim ljude da sam spreman”. On kaže i da fanovi treba da očekuju nešto drugačije od muzike One Directiona. “Ovo je nešto zaista moje pa mogu da radim šta hoću i kad hoću”.

Niall se zatim pozabavio i muzikom koju stvaraju njegovi prijatelji iz benda. “Sve ih jako dobro znam, znam i kakvu muziku vole pa mi nije šok kad čujem šta izbacuju”, objašnjava on. “Harry i ja imamo sličan ukus, možda je on malo više u rok fazonu od mene ali divno ih je sve gledati dok rade nešto svoje. Briljantno je.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mick Jagger hvali Harryja Stylesa: "On je vrlo pristojan momak!"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.