Nema ljutnje: Bivši nahvalio album Taylor Swift!

Još te 2009. godine kružile su glasine da se Taylor Swift i John Mayer zabavljaju, ali kako to niko od njih dvoje nije potvrdio, sad su mediji opet zagolicani Johnovom izjavom o pevačicinom aktuelnom albumu “Reputation”!

John je radio Q&A za iHeartRadio u Kaliforniji, gde je pričao i o svom novom singlu “New Light” za koji kaže da je tada razmišljao o reputaciji. “Razmišljao sam o reputaciji”, istakao je John, što je sve odmah asociralo na album “Reputation” Taylor Swift i Swiftieja koji ga je pozdravio. “Ne o albumu, ali to je još uvek dobro. To je sjajan rad,” dodao je on.

Mnogi veruju da je Taylor pesmu “Dear John” sa albuma “Speak Now” posvetila upravo Johnu Mayeru, a da joj je on nakon izvesnog vremena odgovorio kroz pesmu “Paper Doll” 2013. godine. Sudeći po svemu, sada je sve u redu među njima i John ima samo lepe reči za Taylorin album “Reputation”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Svadba ovog leta? Taylor Swift sve više usvaja britansku kulturu, ali i akcenat!

One thought on “Nema ljutnje: Bivši nahvalio album Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.