Glasine jačaju: Taylor Swift ima samo jedan duet na svom albumu i to sa Selenom Gomez!

Iako bi svi želeli da znaju sve o novom albumu Taylor Swift, pevačica nekim čudom uspeva da sve informacije drži podalje od javnosti. Ipak, glasine nastavljaju da se šire a ona najinteresantnija govori da na albumu ima mesta i za Selenu Gomez!

Selena i Taylor godinama važe za najbolje drugarice a viđale su se i prethodnih meseci, daleko od očiju javnosti. Sel je čak priznala da je upoznala Tayinog momka Joe Alwyna kao i da je vrlo srećna zbog njih dvoje. Sem toga, Tay i Sel su zajedno nastupale na njenoj turneji pa možda ovakve priče i ne čude!

Tay uopšte nije poznata po duetima na svojim albumima pa nema sumnje da bi ovakva pesma izazvala neopisivu pažnju, posebno ako postane i singl i dobije spot! Taylor će već danas objaviti prvi singl sa albuma ali za očekivati je da u pitanju solo pesma za koju se nagađa da se zove “Timeless”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bilo je suza: Selena provela Badnji dan sa teško bolesnom decom!

3 thoughts on “Glasine jačaju: Taylor Swift ima samo jedan duet na svom albumu i to sa Selenom Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.