Samo pogoršava situaciju: John Mayer tvrdi da nije vređao Taylor Swift!

John Mayer ostavio je na svom Twitteru 13. decembra poruku kako je to najgori dan u godini a svi su to shvatili kao poruku za njegovu bivšu devojku Taylor Swift koja baš tad slavi rođendan. Međutim, John tvrdi da je u pitanju slučajnost!

Čim je John objavio poruku, stotine Swiftieja su ga zaskočile i napale zbog a on mi je odgovorio, “Ne. Ne i ne. Ljudi, imam 39 godina, obrisaću te tvitove. Nikog ne vređam”. On je to i učinio ali uopšte nije objasnio zašto je baš od svih dana u godini odlučio da 13. decembar proglasi najgorim!

Interesantno, John se nakon svega ponovo oglasio rečima, “Nije trebalo da obrišem taj tvit…” Sve i da je Johnu mrzak 13. decembar zbog nekog drugog razloga a ne Taylor, pretpostavljamo da je on trebalo da zna šta će svi pomisliti i da nema šanse da se opravda, naročito ne ovako jer i nije ponudio bilo kakvo objašnjenje.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istorijska noć: Taylor Swift održala najveći koncert u svojoj karijeri, oborila rekord!

One thought on “Samo pogoršava situaciju: John Mayer tvrdi da nije vređao Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.