Radost za Disney fanove: Snimaće se treća sezona serije “Girl Meets World”!

GMW_4

Kažu da je srednjoškolsko doba najbolje doba u skoro svačijem školovanju. A da li je to zaista tako, videćemo kad u srednju školu stupe Riley Matthews (Rowan Blanchard), Maya Hart (Sabrina Carpenter) i prijatelji – već na proleće 2016. godine, kad se očekuje premijera nove sezone popularnog Diznijevog sitkoma.

Nastala na osnovu serije “Boy meets World” – koja se emitovala od 1993. do 2000. godine – “Girl meets World” danas možda čak i preti da dostigne broj sezona svoje prethodnice. U svakom slučaju, treća sezona ove serije znači i oproštaj BFF Riley i Maye i njihove ekipe od osnovne škole.

o-GIRL-MEETS-WORLD-facebook

“Producent Michael Jacobs ima jedan od najautentičnijih glasova na današnjoj televiziji,” izjavljuje Adam Bonnett sa Disney Channela. “On i ceo tim serije ‘Girl Meets World’ nastaviće da zabavljaju porodice širom sveta, ali takođe i da pomažu deci da otkriju ko su i šta žele da budu u ovom svetu.”

Autor: Famoza.net
Foto: Disney Channel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veronika nam šalje kviz o Sabrini Carpenter!

One thought on “Radost za Disney fanove: Snimaće se treća sezona serije “Girl Meets World”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.