Ne propustite: Novi K-pop bojbend SuperM objavio prvu pesmu “Jopping”!

K-pop grupe su danas najisplativija stvar za bilo kog menadžera, tako da njihov broj iz dana u dan raste, a mnogo je talentovanih mladih ljudi iz tog regiona koji čekaju na svoj trenutak. Sada je red došao na novi bojbend SuperM za koji ste nam na Instagramu slali pitanja za intervju!

Naime, ova sedmorica svetu se predstavila u elektronskoj dance numeri “Jopping” što je zapravo mešavina reči “jumping” i “popping” i obe reči nas asociraju na dobre zabave, a spot obećava i odličnu koreografiju!

Momci su na jednoj konferenciji objasnili kako su uopšte dobili ime SuperM i šta M u njihovom imenu znači! “M predstavlja reči ‘master’ i ‘matrix’, naš cilj je da pokažemo snažnu energiju kroz našu individualnost, umeće i iskustvo” objasnio je lider benda Baekhyun. Kako vam se dopadaju momci?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/SuperM

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Po mišljenju kritičara: Ovo je 25 najboljih K-pop pesama 2019. godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.