Vreme je za nastavak: Tini Stoessel i Sebastian Yatra najavljuju drugi deo romantičnog spota “Cristina”!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra osvojili su srca mnogih svojom romantičnom pričom i neverovatnom hemijom u Sebastianovom spotu za pesmu “Cristina” za čije snimanje je angažovao i Tini Stoessel, a na zahtev oduševljene publike sada već ljubavni par nije mogao da odoli a da nam ne predstavi i nastavak čitave priče!

Tini i Sebastian su već ranije napomenuli da imaju odgovarajuću pesmu koja će biti nastavak pesme “Cristina” pogotovo kada je priča spota u pitanju, a nešto kasnije su izveli i kraći deo pesme za vreme gostovanja kod argentinske voditeljke Susane Gimenez. Pesma “Oye” biće naredni singl Tini Stoessel koji će zauzeti i svoje mesto na trećem ostvarenju koje će nam predstaviti već naredne godine.

Bilo je pitanje kada će “Oye” izaći, ali čekanje se izgleda privodi kraju! Tini i Sebastian su u isto vreme objavili kratak isečak na čijem početku možemo videti Tini kako izgovara “Oye”, a zatim se prelamaju kadrovi iz spota “Cristina”. Ovo je definitivno najave nove pesme koja će sudeći po svemu najverovatnije stići u petak, 11. oktobra, a uz malo sreće možemo dobiti i spot! Ipak, čekamo Tini i Sebastiana da nam otkriju malo više detalja o svemu!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Oye… @sebastianyatra

Објава коју дели TINI (@tinistoessel) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Messi spasao Argentinu bruke, Tini Stoessel u delirijumu!

5 thoughts on “Vreme je za nastavak: Tini Stoessel i Sebastian Yatra najavljuju drugi deo romantičnog spota “Cristina”!

  1. OMG!!!! Moze i treci deo?
    Bukvalno nije ni drugi izasao, ali vec znam da ce biti predivan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.