Naslov bolje da ne prevodimo: Dua Lipa predstavila novi spot!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1621
Views:
547

Dua Lipa je tek proteklog leta predstavila svoj prvi album ali njena popularnost raste ogromnom brzinom! Zapravo, da nije Harryja Stylesa, ona bi bila proglašena najboljim novim izvođačem prošle godine u Britaniji, kad je reč o uspehu na top listama.

Novi spot Dua je u radila za pesmu “IDGAF” koji je zapravo skraćenica od, hm… možemo to pristojno prevesti kao uzrečicu koja znači, “Baš me briga”. U pesmi ona nam peva o propaloj vezi, odnosno momku za čije priče više ne mari jer zna da nisu istinite! Video je prilično jednostavan a u njemu možete videti dve Due, jednu u plavom i jednu u narandžastom izdanju!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

7 thoughts on “Naslov bolje da ne prevodimo: Dua Lipa predstavila novi spot!

 1. Zdravo! Da li možete malo da pišete i o "manje" poznatim ličnostima? Npr: Finn Wolfhard,Wyatt Oleff, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jack Grazer, Chosen Jacobs i Jeremy Ray Taylor? Prilično sam sigurna da nisam jedina koja bi čitala šta se dešava sa njima☺ Hvala unapred!

  1. Prvi put da ih neko traži zaista – stvar je što imamo ograničeno vreme koje svakog dana možemo da posvetimo sajtu i onda biramo teme koje znamo da vas najviše interesuje. Naravno, vremenom uvodimo i nove ličnosti ali opet one koje vi tražite (Dua Lipa, Marcus i Martinus, Camila Cabello, Becky G…).

   1. Hvala na odgovoru… Malo mi tužno što sam prva koja ih traži iskreno. Zaslužuju mnogo više pažnje….😅

   2. Ja mslm da se trebate posvetiti YT-uberima kao SaraBeautyCorner (iz SLO), IISuperwomenII (najbogatija i najpoznatija cura na YT), Liza Koshy, Alex Wassabi i LaurDIY,… Ima puno ljudi koji vrijede malo više pažnje…

   3. IISuperwomwnII je donirala novac za pomoć curama u Indiji, upoznala slavne osobe poput Zendaye, Sabrine Campanter,Nicka Jonasa, Sel, The Rocka, Rosanne Pansino, Alishe Marie, Lauren i Alex, Lize, Logana (skoro sve popularne YT-ubere), izbacila liniju odjeće, prešla 13 milijuna pretplatnika, napisala svoju knjigu i išla na promotivnu turneju, i svo vrijeme zasmijavala svoj fandom #TeamSuper, a nezz jeste li ikada pisali o njoj….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.