Olivia Holt predstavlja novi spot “Bad Girlfriend”!

Kako fanovi Olivie Holt često kažu, za nju je bitan kvalitet, a ne kvantitet – ona ne izbacuje muziku tako često, ali će vas njene pesme retko razočarati! Ako volite Oliviu, vaše čekanje nove muzike konačno može da se završi jer je ona krajem prošlog meseca objavila veoma interesantnu numeru pod imenom “Bad Girlfriend”!

Olivia u pesmi kaže da je jako loša u vezama i da joj uopšte ne idu, ali da ima dobre namere i pokušaće sve da učini za onog koga voli. Pesma ima potencijala da postane hit što ćete čuti na prvo slušanje, a tu je i spot sa vrlo estetski privlačnim kadrovima – kako vam se dopada?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Olivia Holt napisala emotivnu poruku preminuloj prijateljici iz detinjstva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.