Upoznajte SuperM – novu kpop supergrupu!

Ne samo da je jedan od trenutno najpopularnijih muzičkih pravaca globalno dobio pojačanje u vidu nove grupe, već je u pitanju takozvana „all star“ ekipa. Sedam momaka koji čine SuperM iskusni su izvođači i dolaze izrazličitih k-pop grupa, a ovog oktobra predstavili su i svoj debi EP, pod nazivom „The 1st Mini Album“.

Pet novih numera predstavljene su na njihovom prvom zajedničkom nastupu u Holivudu, u izdanju i organizaciji Capitol Records. Iako ovo nije njihov početak karijere, nesumnjivo je da je u pitanju veliki preokret i izuzetno uzbudljiv period za momke, a u prilog tome ide i činjenica da će svoj prvi televizijski nastup održati upravo u „The Ellen DeGeneres Show“.

!

Sedam momaka potiču iz nekih od najpoznatijih k-pop bendova na svetu i njihovo okupljanje, očekivano,fanovi su dočekali sa oduševljenjem.Tako, Taemin(ex SHINee), Baekhyuni Kai(ex EXO), Taeyongi Mark(NCT 127) i Teni Lucas (ex WayV)sada stoje iza imena SuperM, a njihov singl „Jopping“već je globalni hit koji broji više od 20 miliona YouTube pregleda.https://umrs.lnk.to/SuperMThe1stMiniAlbum

„The 1st Mini Album“ tracklist: 1. Jopping 2. I Can’t Stand The Rain 3.2 Fast 4.Super Car 5.No Manners 6.Jopping (Instrumental) 7.I Can’t Stand The Rain (Instrumental)Izdanje „The 1st Mini Album“je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/SuperMThe1stMiniAlbum
The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravi kopiju BTS: Simon Cowell iznervirao Army!

2 thoughts on “Upoznajte SuperM – novu kpop supergrupu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.