Bivši dečko Jesy Nelson: Otkačio sam je porukom sa telefona sadašnje devojke!

Devojke iz Little Mixa nemaju previše sreće sa momcima! Perrie Edwards još uvek tvrdi da ju je Zayn Malik ostavio jednom SMS porukom i da se više nikad javio a može se reći da je njena drugarica iz benda Jesy Nelson prošla još gore!

Naime, Jesy je bila u vezi sa rijaliti zvezdom Chrisom Clarkom a on u intervjuu za The Sun priznaje ne samo da ju je ostavio porukom već i da je to učinio sa telefona devojke sa kojom ju je varao! Ipak, Chris ne priča ovo jer se sad kaje već naprotiv, da bi pokazao kako ne misli da je uradio bilo šta loše!

“Iskoristio sam telefon sadašnje devojke Amber da bih to uradio. Nisam hteo samo da pobegnem. Morao sam da se izborim sa tim. Ona je bila na drugom kraju sveta a sad sam srećniji nego ikad.” I Amber kaže da je baš super što je Chris tako ostavio Jesy. “Nekad morate biti sebični. On nije bio u potpunosti u toj vezi i završio je to. Ne želim da ga napadaju zbog toga.” Zaista, u vreme raskida u aprilu Jesy je bila na turneji po Americi ali da li Chris zaista nije mogao makar da uzme sopstveni telefon i pozove je?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Propali svi planovi Little Mix, slede odlaganja!

5 thoughts on “Bivši dečko Jesy Nelson: Otkačio sam je porukom sa telefona sadašnje devojke!

  1. Ha, to mu je u redu? E pa nije. Alo varao ju je i raskinuo sa njom na PREJADAN način. On nije zaslužio Jesy. Bivši moje BFF je raskinuo sa njom preko poruke, i samo dok ga vidim pokazaću mu gde mu je mesto. Sad mu niko nije kriv što ga nijedna neće. Ostavio je najbolju, kad je glup.

  2. Famozo, kada ce biti nova isporuka diskovaa? I hoce biti od The Chainsmokers-a disk, molim vasss!!?? :((

  3. Koliko jadan lik ? pa kad nije hteo da pobegne i hteo je da se izbori sa tim što joj to nije rekao u oči? Kolika kukavica… Jesy zaslužuje boljeg, a mislim da će i ta Amber zažaliti jer ne shvata koliko je jadan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.