Nije šala: Jesy Nelson je glumila u Harry Potter serijalu!

O Jesy Nelson se od ranije priča da je glumila u jednom od Harry Potter filmova ali ma koliko vam to neverovatno zvučalo, to se zaista i desilo! Ona se naime pojavila u četvrtom filmu, “Harry Potter and the Goblet of Fire” i to za vreme Yule Ball scene.

Govoreći za jednu australijsku radio stanicu, ona je otkila da se to zaista desilo. “Da, bila sam u Harryju Potteru”, ističe ona. Jesy nije pričala nešto više o svojoj ulozi koja je zaista bila minimalna ali je otkrila da joj to nije jedino glumačko iskustvo! “Bila sam u još par filmova, recimo u ‘About a Boy’. Možete videti mene i moju malu okruglu glavu.”

Ovo zapravo i nije veliko iznenađenje za nekog ko zna se Jesy od detinjstva i školovala za pevačicu i glumicu – pohađala je i odgovarajuću srednju školu i tamo se uvek isticala svojim radom i zalaganje. Kako devojke iz Little Mixa bukvalno rade non stop, izbacujući nove albume nakon kojih idu na turneje, nije ni čudo što ona više i nema vremena za glumu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svetske turneje 2016: Justinova pakleno skupa, Selenina među najjeftinijim!

5 thoughts on “Nije šala: Jesy Nelson je glumila u Harry Potter serijalu!

  1. da li je samo ja nisam primetila,gledam video već 10. put i ne mogu da je vidim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.