Navodno izbrisana Twitter objava najavila novog člana BLACKPINK grupe!

Jedan od definitivno najgorih fandoma je onaj za popularnu K-Pop grupu BLACKPINK. Pored nebrojenih skandala koje su pravili definitivno je vrhunac bio kada su protestovali ispred izdavače kuće YG i poslali na njenu adresu protestne kamione sa LED tablama u znak podrške za Jisoo prema kojoj su se loše odnosili. Sada Twitterom kruže glasine da je zvaničan profil BLACKPINKa u novoj objavi najavio još jednog člana grupe, ali je ta objava sada navodno izbrisana. Da li je ovo istina ili je još jedan skandal od strane BLINKSa?

Blinks su nedavno okupirali Twitter nakon što su navodno primetili objavu zvaničnog BLACKPINK profila 10. maja u 14:14 časova, koja je ubrzo zatim i izbrisana. Međutim, na hiljade ljudi je već videlo objavu koja je izazvala opštu pometnju među fanovima. Objava je imala sliku bočice parfema i uz to potpuno nepovezan natpis koji je naizgled dočekao ili najavio novu članicu grupe Damareu. Natpis je glasio “#BadCherry: Album Stiže Uskoro! Sada imamo novog BLINKa! Da li ste spremni?! #Rose #Damarea #SingleAlbum”

Međutim, apsolutno nema tragova ove objave na Instagramu, osim glasina koje širi fandom grupe. Najvažnije od svega je to što se ime članice grupe Rosé uvek i bez izuzetka piše ROSÉ u svim zvaničnim objavama BLACKPINKa. Ova objava ne samo da je izmišljena nego nije ni dobro urađena.

Pročitajte još  BLACKPINK započele evropsku turneju, odale počast tragično nastradalim Arianatorima

Još jedan ‘dokaz’ da je ova priča istinita je bila objava Twitter verifikovanog profila @chinaentertainm koji je objavio da je nigerijsko-korejska Damarea Ogbuewu nova članica grupe. Ne samo da ovaj profil ne postoji već ni ime brenda ‘China’s Brand Entertainment’ ne postoji. Prava Damarea Ogbuewu je nigerijsko-američka spisateljica, pevačica i tekstopisac i ima samo 15 godina. Damarea je zbog ove lažne objave postala meta mržnje jer je navodno trebalo da menja pevačicu grupe Lisu.

Ispod možete i pogledati skrinšotove ovih navodnih objava:

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Latest posts by Marta Denić (see all)

Pročitajte još  Aria nam šalje odličan BLACKPINK kviz!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.