Ed Sheeran: Taylor Swift ni meni ne veruje da joj neću ukrasti pesmu!

Taylor Swift svoje nove pesme pušta svojim prijateljima pre nego što ih objavi u javnosti ali Ed Sheeran ističe da ona tad nema poverenje čak i njih već da se na sve načine štiti od toga da pesma bude ukradena i objavljena na internetu!

Ona mi nikad ne bi poslala svoju novu pesmu, ne”, priča Ed. “Čujem pesmu ali to može da se desi samo u njenom prisustvu.” Ed kaže i da Taylor šalje svojue ljude koji nose nove pesme u zaključanim tašnama kako bi ih određeni ljudi čuli.

“Sećam se kad sam uradio pesmu sa njom za njen album – ona je poslala ljude sa zaključanim koferom a u njemu je bio iPad i jedna jedina pesma – onu koju smo snimili zajedno. Kad sam je preslušao, pitali su me da li mi se sviđa. Ja sam odgovorio potvrdno a oni su mi uzeli iPad i otiši.” Čudno ili ne, tek Tayine pesme zaista nikad ne procure!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jezivo: Taylor i njene drugarice istovremeno dobijaju pretnje smrću!

4 thoughts on “Ed Sheeran: Taylor Swift ni meni ne veruje da joj neću ukrasti pesmu!

  1. Stvarno je oprezna, ali njene pesme su stvarno veliki hitovi, ne čudi me da bi neko hteo da ih ukrade!

  2. Hahahahahaha… ovo je smesno, ali isto tako i oprezno. Pametno, jer svakome bi bilo krivo da im ukradu pesmu, objave je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.