Napravila problem: Influenserka optužena za lažne prijave kidnapovanja njene dece!

Javne ličnosti i petljanje sa zakonom i policijom nije nikakav nov fenomen – često se dešava da pevači i influenseri urade nešto zbog čega će se vući po sudovima, najčešće su to krađe ili optužbe za krađe melodije ili teksta pesama, pa se takvi slučajevi samo vuku, ili jedna strana pristane da plati drugoj. Češće se dešava i fenomen da nepoznati napadači upadaju u kuće slavnih i uhode ih, poput slučaja Kendall Jenner i nepoznatog muškarca koji se kupao bez odeće u njenom bazenu. Ipak, ova influenserka napravila je pometnju bez potrebe, jer je prijavila dva kidnapovanja bez da su se ona zaista desila!

Žena koja je ovih dana u fokusu zbog manjeg prekršaja je influenserka Katie Sorensen, mlada mama koja na svom Instagramu motherhoodessentials_ poseduje 72,5 hiljade pratilaca. Katie je poznata po svojim savetima koje prate hiljade ljudi širom sveta, ali to je neće spasiti od optužnice za lažnu prijavu kidnapovanja. Ona je, naime, javila policiji da je Latino par po imenu Sadie Vega-Martinez i Eddie Martinez pokušao njeno dvoje dece da kidnapuje u prodavnici Michaels u decembru 2020. godine.

Da sve bude još dramatičnije, Katie je na Instagramu podelila čak dva videa u želji da prijavi par za kidnapovanje, sa dokazima poput onih da su probali da uzmu korpu njene dece i da su preko telefona opisivali decu nekoj nepoznatoj osobi, prateći nju i decu kroz celu radnju.

Par koji je optužen se prvo nije mnogo oglašavao, ali oni su konačno rekli koliko im je drago što je izašlo na videlo da su optužbe lažne: “Nismo mogli da verujemo da smo okrivljeni, samo smo išli u šoping tog dana. Tako nam je drago što je okrivljena, da se zna da ovom svetu treba promena. Imamo nadu u bolje sutra” poručio je par.

13. maja će Katie ići na sud, a do tada, njen Instagram nalog je privatan.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.