Muškarcu zabranjen prilaz Kendall i Kylie nakon što se kupao nag u njihovom bazenu!

Kendall Jenner ovih meseci je toliko u strahu oko manijaka, progonitelja i ubica da se pitamo kako uopšte uspeva da živi srećno i opušteno. Ona je u srećnoj vezi sa košarkašem Devinom Brookerom, i sve je idilično, više nego ikada ako saberemo sve njene veze – ipak, nije ni ona tako bezbrižna kako mislite. Svega krajem ovog meseca pisali smo kako je manekenka u strahu od čoveka koji preti da je ubije, a njemu je zahtevala da bude pet godina zakonom zabranjeno da joj priđe. Već imamo i novi-stari slučaj koji je Kendall priredio veliku traumu – jedan nepoznat muškarac upao joj je u kuću i bez odeće zaplivao u njenom bazenu!

Kendall je podnela zahtev za zabranu prilaska i za ovog čoveka, a isto je uradila i Kylie – ova zaštita primenjuje se i na njihovu majku, Kris Jenner, tako da će muškarac morati da se drži daleko od sve tri žene! Čovek koji je dao sebi za pravo da upadne u Kendallin posed i posluži se njime je 27-godišnji Shaquan King, a Kendall je od njega u tolikom strahu da je zatražila pet godina zabrane prilaska, što je sud omogućio. Ostaje pitanje da li će se primeniti isto i na sestru Kylie, ali je vrlo očigledno da je zabrana tu za sve tri!

Shaquan King je u bazen uskočio bez ikakve odeće na sebi, a dok ga obezbeđenje nije uhvatilo, on je lupao i na Kendalline prozore. Samo dan i po nakon ovog incidenta, on je krenuo na Kylieinu kuću, ali je tu imao mnogo manje sreće jer je odmah uhvaćen i uhapšen za uhođenje. King danas ne sme da kontaktira nijednu od njih tri, direktno ili indirektno, u bilo kakvom obliku, a moraće da se drži podalje i od njihovih poslovnih prostora, automobila i kuća.

Pročitajte još  Tristan Thompson prodaje svoju kuću za vrtoglavih 8.5 miliona dolara!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.