Jaka: Lanu Del Rey ni pokušaj kidnapovanja ne može da zaplaši!

Često pišemo o jezivim stvarima koje se dešavaju slavnima ali Lana Del Rey je najgore prošla s obzirom da je policija u poslednji čas osujetila pokušaj njenog kidnapovanja. Međutim, ona ne bi da pravi dramu oko toga.

Kao što smo već pisali, 43-godišnji Michael Hunt je uhapšen u petak ispred samog mesta održavanja Laninog koncerta a tom prilikom je kod sebe imao nož kojim je planirao da joj zapreti i kidnapuje je. Njegov sumanuti plan je bio da je nekako odvede svojoj kući i ubedi da treba da žive zajedno o čemu je pisao i na svom Facebook profilu.

Lana ipak kaže da je sve u redu. “Hej drugari. Ja sam dobro”, tvitovala je ona. “Hvala vam za sve poruke. Ja se već spremam za nastup u Atlanti, jedva čekam da vas vidim. Da, pritom mislim na vas.” Nema sumnje da će Lana preživljavati sve i svašta na turnejama ali se nadamo da će ovo zauvek ostati najgora stvar koja joj se dogodila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lana Del Rey raskinula s dečkom: On još uvek nije hteo da se skrasi!

One thought on “Jaka: Lanu Del Rey ni pokušaj kidnapovanja ne može da zaplaši!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.