Najugledniji muzički medij brani Camilu Cabello: Ostale devojke su je mrzele iz čiste ljubomore!

Obično je posao žute štampe da širi glasine kad god se dešava nešto što je vrlo neprijatno i bolno ali na opšte iznenađenje, najugledniji američki muzički medij, čuveni Billboard (koji uređuje sve američke top liste) tvrdi da Camila više nije mogla da trpi bolesnu ljubomoru kojoj je bila izložena.

“Sve ovo se dešava jer su druge devojke bile ljubomorne”, stoji u tekstu. “Ovakve stvari ste viđali milion puta.” Jedan izvor koji naravno želi da ostane anoniman govori da je Camila u pravu kad kaže da su svi znali da će ona otići. “Ona je jasno izrazila želju da napusti grupu. Njen tim nudio je ostatku grupe da odu na pauzu i da se ponovo okupe za par godina ali njih četiri se nisu složile sa tim.”

Sem toga, navodi se da je intervenisao i sam Simon Cowell koji je savetovao devojkama da ostanu na okupu jer su popularnije nego ikad i da će odlazak Camile biti štetan za sve. Međutim, onda je i on odustao jer je shvatio da ne može nikog da prisili na nešto a čak i da može, grupa ne bi mogla da funkcioniše normalno. Osim toga, navodi se da je strah od raspada grupe sasvim realan jer one još nisu potpisale ugovor za treći album. Ukoliko se to ne desi pre kraja decembra, Fifth Harmony dobiće otkaz!

Pročitajte još  Njihovo veče: Fifth Harmony "otele" MTV, izvele dva svoja hita!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Fifth Harmony

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.