Little Mix hoće mir: Želimo da snimimo pesmu sa Fifth Harmony!

12728574_180748455627789_733068288_n

Već godinama tinja sukob između Little Mixa i Fifth Harmony a devojke iz obe grupe povremeno su čak i razmenjivale obično dobro umotane međusobne uvrede. Ipak, Little Mix žele da to gurnu u prošlost!

Upitane direktno da li bi htele da sarađuju sa Fifth Harmony, devojke su potvrdile da to ne bi propustile! “Da, zamislite samo to”, rekla je Perrie sa osmehom a Jade je dodala, “Mlataranje kosom bi prešlo svaku granicu!”

Ipak, to se definitivno neće desiti na četrtom albumu benda koji je uveliko u pripremi a za koji devojke kažu da će sa mnogo više veselih dens pesama. Osim toga, one već razmišljaju o turneji i pevanju pred punim Vembli stadionom! “Da, jako bismo to volele”, priča Jade. “Posle toga nema dalje, zar ne? Naše turneje su sve veće i to je ono što ciljamo.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix čestitale Novu godinu prvim videom bez Jesy Nelson

5 thoughts on “Little Mix hoće mir: Želimo da snimimo pesmu sa Fifth Harmony!

  1. To je dobro 🙂 Imam drugaricu koja je Mixer i Harmonizer ( Tako se piše?), ovo njoj sigurno dosta znači. Lepo je kada imate više idola i onda saznate da se oni međusobno vole haha 😀

  2. Ou i ja hocu, volim oba benda i mislim da bi bili presuper u jedno. *———–*

  3. Također sam i Mixer i Harmonizer tako da mi je drago ovo čuti. Bilo bi super kada bi snimile neku pjesmu sve zajedno. Ipak su one jedne od najpopularnijih girl bendova na svijetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.