Nova glasina: Camila Cabello ipak uzrok raspada 5H?

Izvor koji je blizak devojkama iz Fifth Harmonyja izjavio je odmah da Camila Cabello nema nikakve veze sa raspadom benda. Ipak, ta priča možda i nije istinita!

Još kada su ove četiri devojke otkazale turneju po Australiji, počele su glassine da i same priželjkuju solo karijere kao Camila, jer je Cam u tom periodu naročito počela da žari i pali! “Camilin debi album dobio je mnogo veću finansijsku podršku i promociju od svakog Fifth Harmony albuma, pa su devojke shvatile da je vreme da napuste svoju muzičku kuću” kaže izvor.

Camila Cabello je po ovoj priči bila favorizovana u Epic izdavačkoj kući i devojke zato žele da je napuste. “Epic je vrlo očigledno Camili davao prava na najveće potencijalne hitove koji su mu pristizali. Plan je da se devojke opet okupe, ne brinite, ali sigurno ne u Epic izdavačkoj kući” dodaje izvor. Ako je samo izdavačka kuća problem kako ova osoba tvrdi, zašto su onda odlučile da krenu solo?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Fifth Harmony

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #154 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

One thought on “Nova glasina: Camila Cabello ipak uzrok raspada 5H?

  1. Ubicu se. Ne znam kako vam nije dosadno da pricate vise o tome? Pravi Harmonitizeri i Camilizeri znaju sve,i to je dovoljno. Svaka cast Famozi,ali ne razumem ljude koji daju toj prici vise paznje nego sto je potrebno. Naravno,i ja bih volela da se opet okupe,ali mislim da cemo za to pricekati najranije do 2021…. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.