Na kakve stvari Selena Gomez najčešće troši novac?

Selena Gomez kao jedno od najvećih imena svetske scene mnogim devojkama je uzor kada su u pitanju razne stvari – zato ona često otkriva svoje trikove čak i kada su u pitanju sitnice poput njenih šoping navika!

Sel često ističe kako ne voli da troši mnogo novca na stvari, a trenutno je najviše okupiraju sitnice koje nabavlja za svoju kuću – „Imam novu kuću i trenutno jako želim da je napunim svakakvim starinskim, kolekcionarskim drangulijama, kupujem ih kad god naiđem na njih“ otkriva ona, i dodaje da se ostatak novca koji troši ne razlikuje mnogo od navika jedne 20-godišnjakinje. „Volim muziku pa kupujem mnogo stvari vezanih za nju, kao i za filmove!“

Sledeća stvar koja devojke uglavnom interesuje je koliko ormara Sel ima, a ovom prilikom ona otkriva da ne kupuje odeću svakodnevno iako nekad deluje tako! „Imam dva ormara, ali kupujem samo kad se osećam jako lepo i želim da nagradim sebe, pa pronađem neki odevni predmet koji mi je zaista poseban“ priča ona. Možda je najbolja metoda da se osećate bolje da ponekad nagradite sebe na ovaj način!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Prešišala Biebsa, stiže Taylor i Sel: Ariana uskoro kraljica Instagrama?

One thought on “Na kakve stvari Selena Gomez najčešće troši novac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.