Ima li šanse za “Delenu”? Selena vodi We Day, Demi Lovato gošća!

Selena Gomez by John Russo

Sjajna Selena Gomez ne propušta priliku da učestvuje u humanim akcijama pa će ove godine ona voditi We Day California, događaj koji će 27. aprila okupiti mnoge zvezde i generalno sve ljude koji se bave društvenim problemima koji muče mlade.

“Moje prvo We Day iskustvo bilo je pre tri godine i malo je reći da sam bila impresionirana”, priča Sel. “Atmosfera u areni prepunoj mladih ljudi je naelektrisana i to je nešto što nikad nisam iskusila. Jako sam zahvalna što sam deo toga i nadam se da ću inspirisati decu na WE Day baš kako ona inspirišu mene”.

Polako stižu i najave za prve učesnike a interesantno je da će na ceremonije pevati i obratiti se Demi Lovato, devojka koja je niz godina bila najbolja Selenina drugarica. Možda je ovako divan događaj prilika da se to prijateljstvo konačno obnovi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stiže nam odličan "Wizards of Waverly Place" kviz!

One thought on “Ima li šanse za “Delenu”? Selena vodi We Day, Demi Lovato gošća!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.