Selena Gomez: Boriću se protiv nasilja zauvek!

Selena Gomez je mesecima bila tiha i kada je muzika u pitanju, a nije ni izlazila u javnost sa novim idejama i stavovima – ipak, kada je u pitanju aktivizam, ona je od samog početka karijere stajala na stranu mladih, borila se za njihova prava i izražavala svoje mišljenje. Drugačija situacija nije ni kada je u pitanju nasilje vatrenim oružjem, koje je u Americi sve češće.

Problem sa vatrenim oružjem i nasiljem generalno u američkim školama uzima sve više maha, a najnoviji slučaj dogodio se 14. novembra kada je 16-godišnjak upucao dva, povredio tri učenika i zatim okrenuo pištolj ka sebi u Kaliforniji – Selena je svoje pratioce pozvala da se oglase povodom svega i da ne ćute.

“Znam da ljudi govore dosta o ovome jer se dešava često. Ne znam mogu li nešto da učinim ali uvek ću se boriti, nikad neću prestati. Obratite pažnju na stvari koje se događaju oko vas, ako ikako mogu da pomognem, hoću” napisala je Sel. Ne sumnjamo da će Selena nastaviti da se bavi aktivizmom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Značajno jeftinije od Biebsa: Počela prodaja karata za Seleninu turneju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.