Možda predstavi novu pesmu večeras: Ariana Grande otkriva koliko je početak karijere bio težak po njeno mentalno zdravlje!

Ariana Grande je veoma otvorena po svim pitanjima kako prema svojim Arianatorima, tako i prema ostatku sveta, a mlada zvezda je odlučila da se obrati fanovima u nizu Instagram priča gde im se zahvalila na svoj podršci koju joj pružaju, ali i koliko su joj neki trenuci slave bili teški, koliko je to ostavilo uticaja na njeno mentalno zdravlje, a za kraj je najavila i novu pesmu!

“Samo govorim. Hvala što podržavate moju slučaju, impulsivnu i preteranu muziku,” započela je Ari. “Prvih nekoliko godina karijere su bile veoma teške za moje mentalno zdravlje i energiju. Bila sam toliko umorna od promotivnih putovanja, uvek sam gubila svoj glas i nikada nisam znala u kom sam gradu kada se probudim,” dodala je pevačica uz komentar da se sav taj napor isplatio.

“Bilo je previše, ali se isplatilo i ja sam zahvalna na svemu što sam naučila i ostvarila kada sam radila stvari na taj način, naravno. Ali, sada se osećam mnogo više povezano i … ako se osećam da sam u mogućnosti da radim posebne stvari sa svojim neverovatnim prijateljima brzo, zašto ih ne bih podelila,” sugerisala je Ari na pesmu koju je snimila sa Victoriom Monet i koju je nedavno izvela na koncertu.

Jedan od fanova je čak uputio pevačici poruku da je napravila najbolju moguću odluku kada je snimala pesme po sopstvenim pravilima, na šta je Ariana odgovorila da se sada oseća mnogo zdravije, autentičnije i nagrađeno. “Bez obzira na ishod, ovako mi se više dopada jer je stvarno i srećno, nema igara,” zaključila je ona. Mlada pevačica je u četvrtak uveče i objavila na Twitteru kako se sprema da objavi novu pesmu sa Victoriom Monet, a čak je razmišljala da se to dogodi i danas! “Čoveče, hajde da je predstavimo sutra uveče. ‘7 Rings’ je broj jedan osam nedelja i album će se možda vratiti na prvo mesto… moramo proslaviti!! Život je prekratak i presladak sada,” zaključila je Ari u tvitu. Da li ćemo večeras čuti Arianinu novu pesmu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ostavili bez daha: Ovo su najbolja izdanja na crvenom tepihu Grammy nagrada!

One thought on “Možda predstavi novu pesmu večeras: Ariana Grande otkriva koliko je početak karijere bio težak po njeno mentalno zdravlje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.