Poseta Instagram stranici Ariane Grande loše za mentalno zdravlje, tvrde naučnici

Svaki arianator voli da zaviri na Instagram stranicu Ariane Grande i proveri da li je ona objavila nešto novo, ali naučnici tvrde da to nije dobra ideja, prenosi Reuters. Kako je pokazalo istraživanje koje je objavio čuveni Wall Street Journal, Ari spada među zvezde koje kod svojih fanova izazivaju negativne emocije, jer sebe onda smatraju manje lepim.

Kako se navodi, Ari nije jedina koja ovako utiče na svoj fandom, već su na spisku Kim Kardashian, Justin Bieber, Charli D’Amelio ili sestre Jenner. Koliko je ovo ozbiljno istraživanje, najbolje nam svedočio što je u njemu učestvovalo čak 100.000 ljudi iz devet zemalja širom planete. Pritom, reč je o veoma mladim osobama, pretežno ženskog pola.

Interesantno, kao pozitivni su ocenjeni profili Ellen DeGeneres, Willa Smitha ili Neymara. Kao zaključak ovog istraživanja, navodi se kako bi zvezde trebalo više da rade sa svojim fanovima na podizanju samopouzdanja. Doduše, čini se da to Ariana već radi godinama unazad, a njene objave često nisu glamurozne. One umeju da budu vrlo spontane i smešne, što je njen način da pokaže da je ona pre svega jedna obična devojka.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Momak koji je tešio umiruću osmogodišnju Arianatorku: Tražila je svoju mamu, ne prestajem da plačem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.