Nije dobro: Porodica Ariane Grande jako zabrinuta za njeno mentalno zdravlje

Ariana Grande ima velikih psihičkih problema koji su dostigli svoj vrhunac nakon smrti Maca Millera, a magazin People sad prenosi kako je čitava njena porodica sad veoma zabrinuta i ne zna šta da radi.

“Ona se trudi da bude jaka i da se fokusira na rad, ali porodica i prijatelji su definitivno jako zabrinuti za nju”, piše People i potvrđuje priče da je Ari ta koja je raskinula vezu sa Peteom jer joj je potrebno vreme da bi svoje mentalno zdravlje dovela u red i onda videla šta će dalje.

Arianini planovi nisu poznati, ali po svemu sudeći, ona se sprema za novu turneju! Ari je nedavno otkrila da će uskoro biti datuma za Ameriku, nakon čega će krenuti i pregovori za gostovanja širom Evrope. Naši organizatori nisu optimisti jer misle da će je njen tim teško pustiti da dođe ovde, ali voljni su da učine sve što mogu da bi je doveli!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

3 thoughts on “Nije dobro: Porodica Ariane Grande jako zabrinuta za njeno mentalno zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.