Olivia Holt: Jedva čekam da čujete moju novu muziku!


Duže vreme nismo bili u prilici da čujemo novu muziku Olivie Holt, pa ona u novom intervjuu otkriva da je nova muzika na putu i da jedva čeka da nam je predstavi!

“Pisala sam i snimala u studiju skoro svakog dana ove godine i biće odlično,” otkriva Olivia. “Nikada nisam bila u mogućnosti da predstavim ovakvu muziku,” dodaje Olivia i napominje da je snimila nešto drugačije. Ona dodaje da je uvek morala da pravi neki balans između glume i pevanja, ali da se opredelila da joj jedno bude prioritet u ovom trenutku.

“Uvek sam morala da balansiram između glume i pevanja, tako da nisam želela da se ovde zaustavim i ovaj deo moje karijere mi je prioritet, ali takođe mogu i da se zabavim sa tim i ne prihvatim sve toliko ozbiljno,” priznaje ona i dodaje da jedva čeka da čujemo novu muziku koju je spremila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Olivia Holt

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tvoj dnevni horoskop za sredu, 5. avgust 2015.

3 thoughts on “Olivia Holt: Jedva čekam da čujete moju novu muziku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.