Glavni par: Ariana Grande i Pete Davidson pravili šou na MTV VMA, prvi put zajedno na crvenom tepihu!

Embed from Getty Images

Ariana Grande i Pete Davidson su mladi, slobodni i srećno zaljubljeni – sve to donelo je radost na crveni tepih MTV Video Music Awardsa, jer je ovo bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu!

Naime, Ari i Pete su od strane VMA ekipe nazvani „kralj i kraljica Sweetenera“, a ovo ime stoji im ne samo zbog albuma Ariane Grande, već i zbog slatkoće koju su doneli na crveni tepih svojom pojavom – Ari je u sjajnoj haljini i čizmama blistala, a Pete nije mogao da skine osmeh sa lica niti jedne sekunde, a mediji su lako uočili i njegovu narukvicu na slovima „AGD“, što sigurno simbolizuje „Arianu Grande Davidson“!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Par se nije ustručavao od zagrljaja a ni od poljubaca, što nije čudno s obzirom na njihovu otvorenost kada je romansa u pitanju, a osim toga Ari i Pete napravili su šou kada su slučajno prolazili tepihom i upali u kadar ekipi serije „The Hills“ koja se ponovo srela nakon osam godina – ekipi nije smetalo što je fotoaparat zabljesnuo Ari i Petea umesto njih, a oni su odmah prošli sa osmehom na licu!

Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net
Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Glasajte odmah za Kids Choice Awards: Najviše nominacija za Sel, u konkurenciji i Jus, Taylor, 1D i Ari!

13 thoughts on “Glavni par: Ariana Grande i Pete Davidson pravili šou na MTV VMA, prvi put zajedno na crvenom tepihu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.