Medeni mesec se nastavlja: Hailey Baldwin i Justin Bieber doputovali u Italiju!

Nakon priča o misterioznom venčanju, novopečeni mladenci proveli su neko vreme u Londonu, a njihova nova destinacija je nešto bliža nama – u pitanju je Italija!

Naime, zaljubljeni par je za medeni mesec u Italiji odabrao Amalfijsku obalu u nešto južnijem delu zemlje, a mesto u kom su odseli se zove Ravello – tamo su proveli dve noći, i to u luksuznoj privatnoj vili koja za jedno veče košta čak 11 hiljada evra! Naravno, ovo nije strašna suma za Jusa i Hailey, koji su sve vreme bili na očima fanova, pa je nastalo mnogo fotki i videa, a za E! News su se javili i izvori sa lica mesta!

„Njih dvoje stvarno izgledaju kao na medenom mesecu, non stop se drže blizu jedno drugog, strašno su zaljubljeni“ rekao je jedan izvor. „Justin tretira Hailey kao kraljicu i želi samo najbolje za nju. Njihova vila ima predivan pogled a imaju i ličnog batlera za sve što im treba. Jeli su u hotelu i stalno su se ljubili, gledajući jedno drugo sa obožavanjem. Imaju i vozača koji ih je vodio da vide razne gradove, sviđa im se Mediteran“ objašnjava izvor – sve ovo zvuči impresivno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Iznenađenje: Jusova devojka iz "What Do You Mean?" udala se za 36 godina starijeg muškarca!

2 thoughts on “Medeni mesec se nastavlja: Hailey Baldwin i Justin Bieber doputovali u Italiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.