Legenda roka poručuje: Postao sam sveštenik za 80 dolara, sad hoću da venčam Hailey i Justina!

Legendarni rok muzičar Steven Tyler nedavno je postao sveštenik, a nakon što je jednoj crkvi platio 80 dolara da bi dobio tu licencu. On je to učinio kako bi mogao da venča svog sina, pa mu je palo na pamet da isto uradi i sa Justinom i Hailey!

“Definitivno bih to uradio”, kaže pevač za TMZ nakon što je upitan da li bi venčao Hailey i Justina. “Justine, treba da se ženiš, a ja sam ti pravi čovek za to. Otišao sam na net, platio 80 dolara i sad sam postao Otac. Ko bi rekao da sam sve do sad bio majka”, našalio se on. Steven navodi i da će venčavati i javnosti nepoznate parove, ali samo one koji mu za tu uslugu plate 200.000 dolara!

Justin i Hailey navodno planiraju crkveno venčanje i svadbu za proleće naredne godine, a upravo to je i razlog zašto odbijaju da pričaju o svom braku iako su formalno već venčani neko vreme.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel, Ari i Jus ostaju u igri: Rihanna preskupa i traži stadion, nećemo je gledati u regionu!

3 thoughts on “Legenda roka poručuje: Postao sam sveštenik za 80 dolara, sad hoću da venčam Hailey i Justina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.