Martina Stossel: Muško-ženska prijateljstva imaju granicu, Sebastian i ja nismo u vezi!

Tini Stoessel još uvek povezuju sa slavnim muškarcima, između kojih se najviše pominje Kolumbijac Sebastian Yatra sa kojim već dugi niz godina sarađuje na poslovnom planu, a ništa drugačije nije ni kada je u pitanju druženje u privatnoj režiji čemu smo mogli da svedočimo bezbroj puta zahvaljujući društvenim mrežama. Međutim, šta Tini misli o večitom pitanju u kome se raspravlja da li su muško-ženska prijateljstva moguća?

Kako su i Tini i Sebastian u više navrata istakli – njih dvoje su samo dobri prijatelji, nisu u vezi, ali romansa nije isključena. “Verujem u muško-ženska prijateljstva do određene tačke, imam mnogo muških prijatelja i imamo sjajna prijateljstva. Naravno, tu je uvek momenat kada, ako ste oboje singl, provodite 24 sata dnevno zajedno i imate zajedničkih tema, stvari mogu postati zbunjujuće i preći granicu,” objašnjava pevačica.

Tini ističe da ona i Sebastian imaju sličan način razmišljanja. “On je veoma dobar, moja porodica ga mnogo voli i svi ljudi sa kojima radim ga takođe vole,” ističe ona. “Naše karijere su se ukrstile pre dve godine, ali mi ne izlazimo. Oboje smo slobodni,” zaključuje Tini.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Briše komentare Tinista: Indijska pevačica iskopirala spot Martine Stoessel!

4 thoughts on “Martina Stossel: Muško-ženska prijateljstva imaju granicu, Sebastian i ja nismo u vezi!

  1. da li su u vezi ili nisu sebastijan govori da je do usiju zaljubljen u nju pa onda na kraju nije ne shvacam nista

  2. Mislim da nema razloga da kriju jesu li u vezi i Tini nas ne bi lagala 100% a ni Sebastian.

  3. Ali ce izlaziti, sigurna sam u to. Ovaj intervju je bio 9 aprila, pre nego sto su bili zajedno u Majamiju. I Sebastian je ludo zaljubljen u nju, i lud bi to shvatio. Imam i ja najboljeg druga, ali ne izgledamo kao njih dvoje. Verujem i ja u musko-zenska prijateljstva, ali njihovo je posebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.