Da li prstenje znači da su Tini i Sebastián Yatra u vezi?

Martina Stoessel nedavno je demantovala da je u vezi sa
Sebastiánom Yatrom, ali tad je i poručila kako oni nisu u vezi za sad, što upućuje da se viđaju ali da nisu par. Lokalni mediji sad su spazili da njih dvoje nose veoma slično prstenje, što možda upućuje da su ipak načinili korak više u međuvremenu!

Naime, Tini je tako na nekim novim slikama viđena sa jednim prstenom, što ne bi bilo čudno da takav isti, ili makar veoma sličan nema Sebastián! Možda je u pitanju samo slučajnost jer svi uporno traže način da povežu njih dvoje, a možda je ovo i znak da su oni zaista zajedno! Tini vrlo retko ćuti o svom ljubavnom životu, odnosno ne krije kad je srećna!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  serbiantinista

6 thoughts on “Da li prstenje znači da su Tini i Sebastián Yatra u vezi?

  1. Ne verujem da je slucajnost, zato sto posle Tininog odlaska iz Cilea u Argentinu nisam videla ovaj prsten na Sebastijanovom prstu, tako da joj je on verovatno dao prsten, mozda zato sto joj se samo dopao, ali se nadam da je zbog drugog razloga 😄. Ionako su na koncertu pevacice Cami snimljeni kako Tini drzi njegovu ruku, novi video koji su snimili uskoro dolazi, tako da ja mislim da tu postoji nesto vise od prijateljstva, ali da jos uvek nisu u zvanicnoj vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.