Sebastian Yatra: Sve je zbunio prsten koji sam dao Tini!

Martina Stoessel i Sebastian Yatra deluje veoma blisko, a nakon što su počeli da nose isto prstenje, glasine da su njih dvoje zajedno samo su se pojačale! Mladi muzičar pristao je da o tome govori za magazin Clarin, gde je objasnio šta se zaista dešava, ali i direktno odgovorio na pitanje jesu li njih dvoje zajedno.

“Priča o prstenju je jednostavnija nego što se čini”, kaže on. “Imao sam to prstenje koje mi je dao Robert, moj menadžer, zajedno sa svojom ženom. Jednog dana bio sam sa Tini, a ona je večito tražila da vidi to prstenje i tražila mi je jedan, pa sam joj ga i dao. To je znak naše bliskosti i prijateljstva”

On direktno kaže da njoj dvoje nisu u vezi, barem ne za sad. “Mi smo strava prijatelji. Volimo se, cenimo jedno drugo i poštujemo se. Mislim da je to prijateljstvo koje dugo može da potraje. Mnogo toga nam je zajedničkog, kao što je muzika, i taj san da stvaramo umetnost. Ona je sjajna glumica, voleo bih da učim od nje o tome. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo zajedno”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Dan koji nikad neću zaboraviti": Milla nam piše svoje utiske sa koncerta Tini u Beču!

9 thoughts on “Sebastian Yatra: Sve je zbunio prsten koji sam dao Tini!

    1. Svi gestovi upućuju na to da su više od prijatelja, ali u svakom intervjuu naglase da su samo prijatelji "za sad". 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.