Sebastian Yatra o vezi sa Tini: Zašto kriti da ste zaljubljeni, zar je važno da li će drugi saznati?

Sebastian Yatra i Tini su počeli da sarađuju pre par godina, a ako ste obratili pažnju i na najmanje detalje prilikom svakog njihovog susreta, vrlo lako ste mogli da primetite da je mladi Kolumbijac uvek gajio simpatije prema Argentinki koja je tada bila u vezi sa Pepeom Barossom, ali izgleda da se strpljenje isplatilo, jer su nakon toliko vremena Tini i Sebastian sada slavni novi zaljubljeni par u Latino Americi!

Njima je ipak trebalo neko vreme da potvrde da su zajedno, a Tini je po prvi put govorila o tome nedavno u emisiji popularne argentinske voditeljke Susane Geminez gde je priznala da je “veoma zaljubljena u Sebastiana”. Sada je i Sebastain odlučio da priča o tome i kaže da nije imalo poentu da krije svoju ljubav prema Tini.

“Nije bilo dobro za mene da krijem vezu, da krijem ljubav, ako osećate nešto, zar je važno da li će ljudi saznati,” objasnio je Sebastian, aludirajući da nema problem da njegovi fanovi i javnost zna za njegovu vezu sa pevačicom. “Kada dobijete neke stvari u životu – cenite ih, brinite o njima i dajte sve od sebe, najbolje u svakom trenutku, a Bog će odlučiti o ostalom,” dodao je Sebastian, konstatujući koliko je Tini talentovana i koliko je ceni.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Lali Esposito i Axel se oglasili povodom Tinine neprijatnosti pred kamerama!

3 thoughts on “Sebastian Yatra o vezi sa Tini: Zašto kriti da ste zaljubljeni, zar je važno da li će drugi saznati?

  1. Justin je sa Hailey, Tini sa Sebastianom, Shawn sa Camilom… Ne mogu biti srecnija zbog njih danas💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.