Da li se Demi Lovato seća tekstova svojih starih pesama? (video)

Ovih dana često gledamo Demi Lovato u izazovima na raznim televizijama i radio stanicama jer je promocija njenog šestog albuma u toku, a izgleda da joj većina ovakvih izazova odlično idu!

Izazov „Remember The Lyrics“ često igraju fandomi kada žele da testiraju svoje znanje o tekstovima pesama (i vi na Famozi šaljete stalno takve kvizove!) ali ovoga puta Demi je trebalo da na BBC Radiju 1 pogađa sopstvene reči koje je pevala pre mnogo godina. Čim je zapevala lako se setila reči čuvene pesme „This Is Me“ ali i „Moves Me“ koja spada u njene najstarije pesme.

Ipak, ne bi bilo zanimljivo da je pogodila baš sve, pa na kraju priznaje da uopšte ne zna španski i da definitivno ne bi mogla da se seti reči pesme „Skyscraper“ na tom jeziku! „Nemam pojma i samo sam radila ono što su mi rekli u studiju, tamo su me naučili kako šta da izgovaram“ priznaje Demi. Ona je mnogo bolje prošla od svoje koleginice Pink koja je nedavno igrala ovu igru i uopšte nije mogla da se seti svojih tekstova!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sjajna Demi Lovato u "Tonight Showu": Jimmy Fallon je moj BFF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.