Kreativan projekat: Marcus i Martinus pozvani na rođendan princeze Victorie, spremili najoriginalniji poklon! (video)

Da li vam ideja da neko napiše pesmu specijalno za vas zvuči nemoguće? Nikad se ne zna, švedska princeza Victoria je doživela baš to, i to za svoj četrdeseti rođendan koji je bio u petak! Marcus i Martinus su bili pozvani da nastupaju na događaju i dali su joj poseban poklon koji će dugo pamtiti.

„Kada smo bili pozvani na princezin rođendan, seli smo u studio i krenuli da radimo na novoj muzici. Bili smo jako srećni i onda smo otkrili svoju ideju producentima“ priča Marcus, a Martinus dodaje da je sve moralo da se odvija u tajnosti! „Imamo samo 15 godina, teško je smisliti poklon za nekoga toliko starijeg od nas. Onda smo shvatili da bi najbolje bilo da to bude nešto što smo sami napravili.”

“Bilo je jako zanimljivo raditi sve ovo za princezu, i moralo je da ostane iznenađenje” zaključuje on. Pesma nosi naziv „On This Day“ i priča o princezinom rođenju kao o čudu koje je ulepšalo svet i učinilo da zvezde sijaju jače. Verujemo da je ovo najoriginalniji poklon koji je ikada dobila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus and Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nađa nam piše o navikama pravih MMera!

One thought on “Kreativan projekat: Marcus i Martinus pozvani na rođendan princeze Victorie, spremili najoriginalniji poklon! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.