Marcus i Martinus žele da pevaju na našim festivalima: Kontaktirajte ih i javite nam!

Marcus i Martinus imali su podosta festivalskih nastupa ovog leta, ali mnogi MMeri ne razumeju da momci ne dolaze u njihove zemlje jer tamo nisu bili ni pozvali. Momci su zato na svom Instagram storyju objavili da bi došli bilo gde pod uslovom da im MMeri pomognu tako što će skrenuti pažnju lokalnim organizatorima!

U storyju, momci su tako napisali, “Nastavite da kontaktirate vaše lokalne festivale i događaje i organizatore da nas pozovu u vaše gradove. Isto tako, tagujte nas da bismo to videli.” U prevodu, da ih je iko pozvao na neki muzički festival u regionu, lepe su šanse da bi se momci tamo pojavili! Naravno, za to je potrebno izdvojiti i određeni novac, ali verujemo da ni to nije neka nedostižna cifra.

Naravno, kad je reč o povratku momaka u region, za sad je sve pod kontrolom, jer nam sve informacije govore da će oni dobiti pozive za Srbiju, Hrvatsku pa i BiH, iako su male šanse da dođu u ovu treću zemlju. Ipak, ovaj objava momaka nas je stimulisala da naredne godine razmišljamo i kojim festivalima da se javimo i zamolimo ih da pozovu. Ovo je jako dobra tema za razmišljanje MMeri, a mi je nećemo zaboraviti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Bili ste ludi!" Marcus i Martinus održali jedini balkanski koncert ove godine!

One thought on “Marcus i Martinus žele da pevaju na našim festivalima: Kontaktirajte ih i javite nam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.