Famoza music chart #139 – Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

Glasanje traje do srede, 25. jula u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete jednom na svaka 24 časa i to za sve pesme koje volite! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

36 thoughts on “Famoza music chart #139 – Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

 1. Glasam za Almost love, All the Girls, Consejo de Amor, Princesa i Te quiero mas.

 2. Lista izgleda super! Famozo, da li biste mogli da na sledecu istu stavite neku noviju pesmu sa albuma Voicenotes Charlieja Putha?

 3. LayZ – Tko se boji vuka još, ako može kao predlog sledeće nedelje.
  P.S. Ala je Taylor pala…ccc..

    1. Zašto ne želite Tko se boji vuka još.Mislim ja nisam davala dislikove nekome ako nisam htjela pjesmu koju je predložio,a naročito nisam ako nisam znala pjesmu.Ako niste iz hrvatske i ako ne znate da je LayZ najpoznatiji YouTuber u Hravtskoj.Nemam ništa protiv Marije baš suprotno ona je meni najdraža YouTuberka koja nije iz HR,ali ako su njezina pjesma na listi onda i LayZ zaslužuje to.To je moje mišljenje

 4. Kao i predhodnih sedmica M&M,Tini,Marija Žeželj i Selena Gomez💕💕💕💕

 5. Glasam za God is a woman, NTLTC, in my blood,Remind me, OFA, bed, back to you, havana 💖

 6. Voleo bih da više podržite Taylor Swift, Jason Derula i Mariju na listi, upravo vašim glasovima!

 7. Muka mi je više od ove liste.Bolje zvezde su na lošijem polozaju od onih koji su juce poceli "karijeru".Nas "divan" Balkan!👎👏

  1. Pa poceli karijeru jucer ili ne. ocito imaju vise obozavatelja na Famozi nego vece zvijezde. ako ti je muka od ove liste nemoj vise glasat i pisat hejt komentare

 8. A kada će Girls od Rite Ore i ženske ekipe. Ili Hasta Luego od Hrvy i Malu Trevejo.

  1. Ne bih rekla!! God is a women, NTLTC, The Light is coming Sunday njene pjesme, a Bed to je pjesma Nicki Minaj a ona u njoj samo gostuje!!!

 9. Muka mi je vise od Marcusa i Martinusa idemo Tinisti i Arianatori mozemoo mi too!

    1. Jesam MMer ali ne mozes govoriti da su bolji od Tini,Tini ima duzu karijeru i imala je glavnu ulogu u Violetti,u njihovim godinama(tada najpopularnijoj Diznijevoj seriji)!TO JE MOJE MISLJENJE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.