Nastavljena “Moments” turneja, MMeri blokirali čitav grad!

Marcus i Martinus su u subotu nastavili svoju “Moments” turneju koncertom u glavnom gradu Finske, Helsinkiju a kakva je ludnica vladala najbolje govori to što su njihovi MMeri blokirali neke od glavnih ulica!

Kako mediji prenose, red za ulazak na koncert je bio dugačak čak 400 metara, tako da su se mnogi načekali pre nego što su ušli na festival na kome su MM bili glavne zvezde! Sem toga, fandom u ovom delu sveta je ponovo imao i priliku da ih upozna, jer su oni organizovali meet and greet u jednom tržnom centru.

MM će imati nastupe i tokom dobrog dela leta, ali isključivo u zemljama Skandinavije, jer je ostatak “Moments” turneje već završen, pa su male šanse da se momci vrate pre nego što snime novi album.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Podeljene prve meet and greet karte za koncerte Marcusa i Martinusa u Zagrebu i Beogradu!

2 thoughts on “Nastavljena “Moments” turneja, MMeri blokirali čitav grad!

  1. Šta se dogodilo sa vašim tajnim planom da ih dovedete ove godine? Pitam s obzirom sa ste napisali da su male šanse da dodju pre nego što snime album😊❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.