Recite im: Marcus i Martinus vas pitaju gde želite da oni dođu!

Kao što znamo, Marcus i Martinus u nakon duge pauze konačno otputovali van granica Norveške, pa su ovih dana gostovali u Nemačkoj. Ipak, momci su se sad vratili kućama i fanovima prepustili da odrede njihovu sledeću destinaciju!

Momci su u ponedeljak popodne postavili novu objavu na svoj Instagram profil, a u komentaru su napisali, “Ponovo smo se vratili kući! Gde sad da putujemo? Recite nam to u komentarima.” Naravno da je to izazvalo MMere da šalju poruke kao ludi, ali nekako najviše vidimo one koji dolaze iz Grčke, ali i Mađarske, iako nikad nisu bili u ovoj zemlji.

Kao što uvek kažemo, ovakva pitanja momaka ne treba shvatati preozbiljno, ali isto tako, nije uopšte loše kad oni i njihov tim vide da postoji veliko interesovanje u našem regionu! Naravno, mi teško da možemo da se poredimo sa Nemačkom koja je mnogo veće i bogatije tržište. Zato njihov dolazak u bilo koju od naših zemalja van turneje predstavljao bi nešto krajnje neobično!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza ekskluzivno saznaje: Meetup sa Marcusom i Martinusom u Beogradu je veoma blizu!

6 thoughts on “Recite im: Marcus i Martinus vas pitaju gde želite da oni dođu!

  1. Ne brinite famozo, fanova ima puno i na svojoj sledecoj turneji ih ocekujemo sa velikim zagrljajem i ljubavlju💖💖💖💖💖💖💖

  2. Drago mi je što su opet krenuli putovati. Nadam se da će i kod nas uskoro doći . ♡♡♡♡♡🇭🇷🇭🇷🇭🇷

    1. I ja, ja jako zelim da oni dodju i odem na svoj prvi koncert svojih idola 🥺💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.