Srbija stalno u mislima: Marcus i Martinus šalju podršku fudbalskoj reprezentaciji!

Znamo da su Marcus i Martinus fudbalski fanatici, ali fascinira koliko oni ovih dana prate srpski fudbal, odnosno sve što je vezano za njega, a nije neuobičajeno da ostavljaju komentare na Instagramu!

Već smo par puta pisali o tome kako MM komentarišu objave Nemanje Matića kojeg baš vole, a isto tako, u super su odnosima sa mladim fudbalerom Zvezde, Lukom Ilićem, kao što možete na videti na ovoj slici koju su lajkovali, ali i prokomentarisali! Ipak, najveće iznenađenje je što momci prate i čitavu fudbalsku reprezentaciju Srbije!

Naime, ko zna kako, momci su upali na profil Fudbalskog saveza Srbije i lajkovali fotku sa aerodroma, gde vidimo reprezentativce kako odlaze na avion koji ih je odveo u Austriji, na završne pripreme gde će odigrati i dve utakmice, od kojih je ona sa Čileom već večeras! Mnogi MMeri nas mole da nekako pomognemo da momci dođu u kontakt sa igračima, pre svega Nemanjom Matićem, a iako nemamo jednostavan način da to uradimo, zaista ćemo probati da se raspitamo i iznenadimo ih!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teško im je: Marcus i Martinus izgubili još 100 hiljada pratilaca

3 thoughts on “Srbija stalno u mislima: Marcus i Martinus šalju podršku fudbalskoj reprezentaciji!

  1. Da li ste razgovarali sa njihovom menadžerkom o tome da dodju opet? Izvinite sto sam dosadna ali stvarno bih jako želela bar da ih vidim uzivo

    1. Ne, još nije vreme, postoji dosta stvari između koje treba proveriti. I još jednom, ovo je zaista mala nada, ali smo želeli da znate da se borimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.