Marcus i Martinus su nas posetili pre tačno godinu dana!

MMeri iz Srbije i Hrvatske ovih dana osećaju se veoma nostalgično, jer su momci 27. i 28. posetili Zagreb i Beograd, u društvu Jasona Derula na čijoj su turneji bili. Za fandom je to bila druga prilika da ih vide, a Famoza je dala sve od sebe da vam oni i tad pruže što je više moguće!

Sećate se sigurno kako je bilo nezaboravno iskustvo kad su oni igrali fudbal sa MMerima i jutjuberima na stadionu Crvene zvezde, dok su stotine MMera to posmatrale sa tribina i pravile zaglušujuću buku! Prava uvertira desila se dan ranije kad je fandom ispred Štark arene imao svoj prvi veliki okup, a Marcus i Martinus postavljali su to i na svoj Instagram profil!

Dan kasnije, Famoza je bila u prilici da uradi intervju sa momcima, a možda je sad vreme da ga pogledate još jednom i dobro upamtite njihove reči “Moramo se vratiti!” Na nama je sad da uradimo sve što možemo da se to desi, jer za naredni pripremamo pravi spektakl o kojem već neko vreme pričamo sa MM timom. U međuvremenu, ne zaboravite da učestvujete u giveawayu za dve potpise majice iz MM kolekcije, a očekujte i još jedno iznenađenje već u utorak!

Autor: Famoza.net 

Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hvale vredno: Marcus i Martinus dan proveli čisteći prirodu

4 thoughts on “Marcus i Martinus su nas posetili pre tačno godinu dana!

  1. Kako je brzo proslo………. To mi je bio prvi put da sam ih videla uzivo 🥺💞💞

  2. Jaooo pa zar je godinu dana proslo😭🙄🙄🙄
    Makar ste vidjeli svoje idole,dok neki svoje nece nikad😐

  3. Iako nisam vise toliki mmer, nedostaju mi i bilo je prelepo i na prvom i drugom koncertu i jako mi je drago sto sam imala priliku da ih upoznam i slikam se sa njima. Zao mi je sto ih vise ne pratim toliko kao pre i sto nisam vatreni fan, mada uvek ce mi biti u srcu na neki nacin i sve te predivne uspomene sa koncerta, utakmice, i sve avanture sa drugim mmerima. I naravnoo dolazim na sledeci koncert💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.