Proletelo: Danas je tačno godinu dana od kako su Marcus i Martinus održali prvi koncert u Beogradu!

Kako vreme leti! Na današnji dan prošle godine, odnosno 25. marta 2018. godine, Beograd je bio u prilici da ugosti blizance iz Norveške u okviru njihove “Moments” turneje, nakon čega su momci posetili još dve zemlje u našem regionu – Hrvatsku i Sloveniju! Famoza je kao jedan od medija bila na licu mesta da isprati čitav događaj koji se odvijao u hali sportova Ranko Žeravica, gde smo bili u prilici da osetimo vatrenost naših MMera!

Juče je bilo godinu dana od kako je naša Famoza ekipa zajedno sa Jelenom Kosarom bila u prilici da uradi prvi video intervju sa Marcusom i Martinusom, gde su oni odgovorili na neka od vaših mnogobrojnih pitanja, ali su i naučili i neke reči na srpskom jeziku koje su im izgleda ostala u sećanju. Kako ne bismo ponovo prepričavali kako je izgledalo sjajno veče u hali sportova, o našim utiscima sa koncerta u hali možete čitati ovde.

Mi možemo da dodamo da su se nakon sedam meseci momci vratili u Zagreb i Beograd zahvaljujući Jasonu Derulu koji je priredio spektakularne koncerte u okviru “2 Sides” svetske turneje na kojoj su momci bili predizvođači. Mi verujemo da sada slede mnogobrojna pitanja koja su vezana za povratak momaka u naš region, a kako smo i sami bili u prilici da čujemo od momaka u intervjuu, Marcus i Martinus su obećali da će se vratiti, a kada će se to desiti samo je pitanje vremena – savetujemo vam da budete strpljivi!

Pročitajte još  Kao poručen: Marcus u novom intervjuu potvrđuje ono što smo rekli u njegovu odbranu!

Autor: Famoza.net
Foto: Famoza

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “Proletelo: Danas je tačno godinu dana od kako su Marcus i Martinus održali prvi koncert u Beogradu!

  1. Kako je brzo proslo… Iako nisam imala priliku da odem na njihov pravi koncert (tj. nisam bila toliki MMer) znam da je bio koncert za pamcenje!!! A sada mi tako nedostaju i sve bih dala da nam se vrate ove godine 😭😍

  2. Wow kako vrijeme leti! Ne mogu da vjerujem da je toliko prošlo.
    Nadam se da će nam opet doći još punooo puta! 💖❤

  3. Vratice Nam se oni, nek dodju za 5 godine tad zavrsavam I sredju I osnovnu školu I imacu vremena za koncert😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.