Marcus i Martinus stigli u Finsku, dočekali ih zagrljaji MMera!

Sve oči MMera danas su uprte u Finsku! Marcus i Martinus stigli su u glavni grad ove države, Helsinki gde će se danas videti sa svojim MMerima u jednom šoping centru u ovom gradu, sa početkom u 16h. U međuvremenu, njih su na aerodromu dočekali MMeri a momci su bili raspoloženi za zagrljaje!

Kao što pokazuju brojni snimci, sve je izgledalo kao jedan veliki meet and greet, a s obzirom da su se MMeri ponašali pristojno, momci su imali priliku da provedu neko vreme sa svojim velikim fandomom. Iako zvezde i njihovi timovi generalno ne vole dočeke po aerodromu, kad se svi lepo ponašaju, niko nema ništa protiv fanova!

Kad je reč o današnjem gostovanju MM u šoping centru, detalji nisu navedeni ali je za očekivati kraći koncert i druženje sa MMerima, a nama najinteresantnije zvuči najava da će oni tamo saopštiti jednu veliku vest! Marcus i Martinus ne planiraju veliku turneju ove godine, a iako je i dalje moguće da će nam se vratiti tokom 2019, verovatnije je da će se to desiti naredne godine.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kako će izgledati nastupi Marcusa i Martinusa u Beogradu i Zagrebu?

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Marcus i Martinus stigli u Finsku, dočekali ih zagrljaji MMera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.