Marcus i Martinus slave 18. rođendan i objavljuju akcije fandoma iz regiona!

Marcus i Martinus od danas su punoletni i naravno, njihov veliki i strastveni fandom danas je posebno emotivan! Mnogi MMeri uložili su mnogo truda da spreme neki interesantan edit za današnjih dan, a jedan koji dolazi iz našeg regiona već je završio na njihovom Storyju!

Famoza je jutros u jednoj od tone grupa MMera na Instagramu primetila rad Anđele sa profila @smagunn a gde vidimo desetine MMerki u kolažu gde svojim momcima čestitaju rođendan uz reči, “Danas je dan kad ste konačno napunili 18. Vreme brzo teče, više niste naši mali dečaci. Dobrodošli u svet odraslih. Bili ste i ostali ste naši omiljeni momci. Ostanite takvi kakvi jeste. Srećan rođendan momci.” Ubrzo nakon što smo ga postavili na naš story, momci su to primetili i repostovali na svoj story uz reči zahvalnosti i emodžije! Naravno, rođendanskih videa je na stotine i nema šanse da ih mi sve možemo objaviti, ali jedan ovakav koji predstavlja dobar deo zajednice činio nam se kao sasvim prikladan!

Što se momaka tiče, oni su već ranije rekli šta će raditi danas! Njih ne zanimaju lude žurke, već žele danas budu sa svojom porodicom! Na svom profilu oni su danas oko podneva postavili novu fotku uz koju kažu, “Konačno 18! Hvala svima za divne čestitke, jako cenimo svu ljubav.”

Famoza takođe ne krije da slavimo ovaj dan – jer ovakvo poštovanje kakve zvezde iskazuju fandomu iz tako malih zemalja kao što je naše predstavlja pravu retkost, i nadamo se da su MMeri toga svesni! Mi smo prezahvalni za sve njihove dolaske, giveawayeve, video poruke, za svaki lajk i repost koji su vam pričinili sreću! Srećan rođendan momci i vidimo se na jesen!

Autor: Famoza.net 

Foto: Alex Thorsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.