Zašto su MMeri danas u crnini?

Uz BTS Army, MMeri su danas najaktivniji fandom na našim prostorima, a o tome možemo da svedočimo pošto su nas ubacili u jedno 20 svojih grupa na Instagramu. Ipak, ono što smo primetili jeste da velika većina danas ima crne profilne slike, kao deo zajedničke akcije.

Naime, požari u Grčkoj odneli su na desetine života prethodnih dana, a MMeri su odlučili da crnom bojom označe solidarnost sa tom tragedijom, posebno jer je ta zemlja velikom uporište MMera. Nažalost, dodatni razlog su i priče da je do sad nastradalo i nekoliko članova fandoma, ali mi bismo bili vrlo obazrivi kad su takve priče u pitanju. U prošlosti se već dešavalo da krenu priče da je član tog i tog fandoma izgubio život, ali se ispostavilo da je u pitanju bila prevara.

U svakom slučaju, ovo je lep potez fandoma i još jedan njihovog jedinstva u svemu što rade. Ponavljamo još jednom, nemojte verovati u svaku priču da je neko nastradao, ali u svakom slučaju, ovakav potez je sjajan!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Pocket Dial" Marcusa i Martinusa je Famoza hit godine!

8 thoughts on “Zašto su MMeri danas u crnini?

  1. Baš lijepo od svih MMera koji su odlučili to napraviti💗Ono što se desilo u Grčkoj je stvarno strašno😢

  2. Stvarno mi je zao zbog onoga sto se desava u Grčkoj😓😓
    Nadam se da stvarno niko od fandoma nije nastrado

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.