Marcus i Martinus danas objavljuju nešto veoma važno!

Marcus i Martinus danas objavljuju nešto veoma važno!

Marcus i Martinus još od početka januara ozbiljno rade na novim projektima, a po onome što su objavljivali, očigledno je da najveći deo vremena provode u studiju, pripremajući svoj novi, četvrti po redu album! Momci su za danas popodne najavili da će saopštiti nešto veoma važno i to uživo!

U objavi na Instagramu koju su postavili u sredu veče, momci kažu, “Možda imamo najavu za sutra. Imaćemo uključenje uživo popodne i reći ćemo vam sve o tome! Budite uz nas.” U ovom momentu makar nije nam poznato kad će se uključenje desiti – o tome nema ničega na njihovom Storyju, a termin “popodne” je vrlo širok. Zato, predlažemo da povremeno pogledate upravo njih story jer bi tamo mogla da se pojavi najava!

Naravno, po našem mišljenju, ova objava biće vezan za muziku, odnosno mogući datum izlaska njihovog novog albuma! Postoji mogućnost da se radi i o novom singlu, a iako je fandomu to najinteresantnije, zaista bismo bili iznenađeni ukoliko oni najave turneju. Kao što uvek govorimo, pre najave turneje mora da se desi objavljivanje albuma, a naši MMeri zaista bi trebalo da budu strpljivi jer su samo u prošloj godini dva puta videli svoje idole!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martinus Gunnarsen se živ polomio, hoda na štakama!

4 thoughts on “Marcus i Martinus danas objavljuju nešto veoma važno!

  1. Jao neee ja nemam Instagram 😭😭. Mozda ce da najave datum izlaska pesme Lie to you 😍

    1. Nemam ni ja instagram😭.I moguće da si upravu😍. I jedva čekam da izađe😁.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.