Rođendan Marcusa i Martinusa nam je otkrio najružniju stranu MMera

Marcus i Martinus proslavili su u četvrtak svoje 17. rođendane, a njihov fandom obasipao ih je pažnjom na svakom koraku. Ipak, gledajući malo šta se dešava, nakon svega nam je ostao pomalo gorak ukus jer deluje da su MMeri sve ovo shvatili kao besmisleno takmičenje u popularnosti.

Marcus i Martinus kao i njihov tim pa i menadžeri davali su sve od sebe kako bi lajkovali i postavljali vaše objave posvećene njima jer znaju koliko vam to znači i koliko truda ulažete u njih. Sa druge strane, videli smo i puno izliva ljubomore MMerki prema onim srećnicama koje su Marcus i Martinus primetili. Isto tako, primetili smo i da su neke od tih srećnica odmah podigle nos, što je podjednako loše.

Najtužniji smo ipak zbog devojaka koje toliko teško podnose što im MM nisu lajkovali objave, kao da zaboravljaju da postoje barem na desetine hiljada profila koji su im posvećeni, i da MM čak i da ceo dan sede na telefonima, ne bi uspeli da vide više od par procenata od svih objava. Mi vas molimo da ne uzimate momcima za zlo što vas ne vide, jer ne smete zaboraviti koliko oni čine za vas, posebno za ovaj mali i siromašni deo sveta koji druge zvezde zaobilaze. Zamislite šta bi Arianatori ili Selenatori dali da njihov idol lajkuje jednu jedinu sliku bilo koga od njih? Moramo da naučite da cenimo ono što imamo!

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa završena, Ariana Grande je vaš prvi izbor!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Rođendan Marcusa i Martinusa nam je otkrio najružniju stranu MMera

  1. Ja nisam uopste bila tuzna i umisljena nekima sam cestitala sto su ih objavili ili pohvalila edite iostali MMeri kiji su ljubomorni nisu pravi MMeri

  2. Ne znam zasto vam je trebala ova objava ali ok,godinama je tako,jos je i gore,bili su zapratili novi fp neko je usao i hakirao ga,ljubomora i oholost,ali zasto niste spomenuli neke pozitivne stvari za njihov rodjendan? Npr. napravili su svoje privatne profile i meni je Matinus nakon godinu dana cekanja, prvi put lajkao sliku,btw ionako imamo previse drame.Na svakom je koraku,a ovakve objave jos ulja dolijevalu,sad ce biti Famoza 'prezire MMere'.

    1. Pa pisali smo o njihovim ličnim profilima. Ko želi zlonamerno da nas shvati, neko bude tako, ali činjenica je takvo ponašanje pravi problem.

  3. Neki MMeri samo gledaju da ih MM primete i da ih upoznaju pa da mogu da se hvale time sto su ih upoznali ili sta vec… To nisu pravi MMeri!!

    1. Slažem se sa tobom. Ja njih volim bez obzira na sve, da li me primijetili ili ne. Ja živim u BiH i to je teško, ali nisam tužna jer oni su duboko u mom srcu i to je najvažnije.Nekako je bilo bolje kada nas je bilo manje, jer tada se znalo da su svi pravi, a sada kada nas je vise nezna se ko je pravi a ko lazni. A ovakvo ponašanje nije nimalo uredu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.