Marcusu i Martinusu teško pada školovanje: Tresemo se od straha pred ispite!

Marcus i Martinus će ove godine završiti srednju školu, ali učenje i polaganje ispita predstavlja veliki napor za njih, s obzirom da ne mogu da kao ostala deca redovno pohađaju nastavu. Zbog toga, nije ni čudo što su strašno nervozni kad nešto rade za ocenu.

Iako nastupaju pred desetinama hiljada ljudi, Marcus kaže da mu je bilo jako teško da pred razredom brani svoj zadatak o razvoju norveškog jezika od 1814. pa do danas. “Bio sam tako nervozan. Meni je ovo jako teško. Morao sam i da kažem nastavniku da neke stvari ne razumem”, ističe on.

Iako je kraj školske godine sad u junu, momci planiraju da nastave sa usavršavanjem i to u dogovoru sa školom, kako bi nekako uspeli da uklope i svoje muzičke karijere. “Planiramo da na jesen prvo polažemo matematiku i druge prirodne nauke jer nam je to najteže. Najbolje je da to prvo završimo”, ističu oni. Inače, tata Marcusa i Martinusa je po profesiji upravo nastavnik, tako da je on taj koji im redovno drži lekcije i pomaže da sve brže savladaju. To je prava sreća!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus su videima odgovorili na pitanja Famoza čitalaca!

4 thoughts on “Marcusu i Martinusu teško pada školovanje: Tresemo se od straha pred ispite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.